Η χρήση ιστοσελίδων για την αποκάλυψη της περιβαλλοντικής διάστασης της επιχειρηματικής δραστηριότητας: η περίπτωση των εταιριών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)

Η χρήση ιστοσελίδων για την αποκάλυψη της περιβαλλοντικής διάστασης της επιχειρηματικής δραστηριότητας: η περίπτωση των εταιριών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης (EL)

Κρικλάνη, Νικολέτα - Παναγιώτης

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς. (EL)

Η αυξημένη πολιτική ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος έχει αυξήσει τις απαιτήσεις για πληροφόρηση και αποκάλυψη των επιχειρήσεων για την οργανωσιακή τους συμπεριφορά σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Αυτή η διπλωματική εργασία ερευνά το βαθμό στον οποίο οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αποκαλύπτονται από τις εν λόγω εταιρίες. Συγκεκριμένα η εργασία ασχολείται με πολιτικές αποκάλυψης στο διαδίκτυο και αποσκοπεί στην κατάθεση προτάσεων πολιτικής σε ρυθμιστικό αλλά και σε εταιρικό επίπεδο. Το δείγμα της έρευνας αποτελείται από τις εταιρίες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης. Παράγοντες όπως το μέγεθος, η κουλτούρα, ο κλάδος της δραστηριότητας, η κερδοφορία καθώς και η αλληλεπίδραση μεταξύ τους εξετάζονται ως προς την επίπτωσή τους σε εταιρικές πολιτικές αποκάλυψης περιβαλλοντικών πρακτικών στο διαδίκτυο.

masterThesis

Corporate social responsibility (EL)
Εταιρική κοινωνική ευθύνη (EL)
Περιβαλλοντική αποκάλυψη (EL)
Environmental disclosure (EL)


2009


2015-11-19T10:57:42Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.