Υποστήριξη λειτουργιών διαχείρισης αποθηκών και αποθέματος με χρήση του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Microsoft Navision

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)

Υποστήριξη λειτουργιών διαχείρισης αποθηκών και αποθέματος με χρήση του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Microsoft Navision (EL)

Νικολάου, Χριστίνα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. (EL)

Η παρούσα διπλωματική εργασία κάνει μια αναφορά στα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων (ERP), στους τρόπους υλοποίησης και οργάνωσής τους καθώς και σε άλλα σχετικά ζητήματα. Έπειτα δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο σενάριο μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει εμφανές πως ένα σύστημα ERP μπορεί να υποστηρίξει τις διάφορες λειτουργίες μιας επιχείρησης, με έμφαση στη Διαχείριση Αποθεμάτων. Το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του σεναρίου είναι το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων Microsoft Navision Έκδοση 5.

masterThesis

ERP (EL)
Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (EL)
Διαχείριση Αποθήκης και Αποθεμάτων (EL)
Warehouse Management (EL)
Microsoft navision (EL)


2009


2015-11-19T11:02:05Z

Σάμος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.