Επεξεργασία και παροχή πολυμεσικών υπηρεσιών σε περιβάλλον cloud computing

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Επεξεργασία και παροχή πολυμεσικών υπηρεσιών σε περιβάλλον cloud computing (EL)

Φυτιλής, Ηλίας - Κωνσταντίνος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Τεχνολογίες Δικτύων Επικοινωνιών και Υπολογιστών. (EL)

Το Cloud computing εν έτη 2013 βρίσκεται παντού. Σε οποιοδήποτε περιοδικό τεχνολογίας, σε σχετικές ιστοσελίδες και blogs, σίγουρα γίνεται αναφορά στο cloud computing. Στην παρούσα εργασία γίνεται αναφορά στο Cloud Computing και την παροχή και των πολυμεσικών υπηρεσιών σε περιβάλλον Cloud, με σκοπό να κατανοήσουμε οσο γίνεται την έννοια και την δομή του Cloud Computing. Η αποσαφήνιση του όρου καθώς και η επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας αποτελούν τον στόχο του πρώτου κεφαλαίου ενώ στο δεύτερο πως γίνεται χρήση της τεχνολογίας αυτής σε mobile συσκευές. Οι πάροχοι υπηρεσιών αποτελούν το θέμα του τρίτου κεφαλαίου. Στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται μια παρουσίαση των εφαρμογών που τρέχουν σε περιβάλλον Cloud και τέλος στο πέμπτο κεφάλαιο γίνεται παρουσίαση της υπηρεσίας Onlive, την αρχιτεκτονική της και γενικά ότι αφορά το Cloud Gaming.

masterThesis

Cloud computing (EL)
Cloud gaming (EL)
Επεξεργασία Πολυμεσικών Υπηρεσιών (EL)
Παροχή Πολυμεσικών Υπηρεσιών (EL)


2012


2015-11-19T11:02:07Z

Σάμος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.