Ανάπτυξη υπηρεσιών πάνω από κινητά τερματικά τρίτης γενιάς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Ανάπτυξη υπηρεσιών πάνω από κινητά τερματικά τρίτης γενιάς (EL)

Τυρίκος, Νικόλαος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. (EL)

Μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2007 έχουν κατασκευαστεί 15,9 εκατομμύρια Symbian smartphones στο πρώτο τέταρτο του 2007, καταγράφοντας μια αύξηση της τάξης του 35,9% σε σχέση με το πρώτο τέταρτο του 2006. Επίσης υπάρχουν 126 εκ. μονάδες φορτίων Symbian smartphones και 20 εκ. στην Ιαπωνία αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο Symbian 3G κινητό το 2003. Όλα τα επόμενα μοντέλα ήταν 3G. 14 νέα Symbian smartphone μοντέλα ξεκίνησαν να βγαίνουν στην παραγωγή το πρώτο τέταρτο του 2007. 12 μοντέλα ήταν 3G και 8 προοριζόταν για την Ιαπωνική αγορά και παρείχαν υπηρεσίες business, mobile TV, μουσική, μόδα, αθλητικά κλπ. Νέα Symbian smartphones μοντέλα ανακοινώθηκαν το πρώτο τέταρτο του 2007 αλλά δεν βγήκαν στην παραγωγή συμπεριλαμβανομένων των MOTORIZR Z8, Nokia 5700 Xpress Music, Nokia 6110 Navigator, και η σειρά E της Nokia για τις επιχειρήσεις, όπως το Ε90 και το E61i. Η Symbian ανακοίνωσε την τελευταία εξέλιξη του προϊόντος της, το Symbian OS v9.5, το οποίο και έχει χαρακτηριστικά μεγάλης απόδοσης και σχεδιάστηκε για μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον καταναλωτή και την επιχείρηση, καθώς επίσης και με σημαντική μείωση στο κόστος και στο χρόνο κατασκευής. Η Symbian αύξησε τις επενδύσεις για περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος και τοπική ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια του 3GSM το Φεβρουάριο του 2007, η Telefonica Moviles Espana, η T-Mobile και η Telecom Italia ανακοίνωσαν την επιλογή τους για μια πλατφόρμα βασισμένη σε Symbian OS [1]. Συμμετείχαν επίσης Vodafone, Orange και NTTDoCoMo για να έχουν τα πλεονεκτήματα του μειωμένου χρόνου στην αγορά για παράδοση νέων υπηρεσιών, διαβάθμιση και μείωση κόστους Αυτό καταδεικνύει πως το Symbian OS αποτελεί το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά υψηλής και μέσης κλίμακας και προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα στους προγραμματιστές, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ευφάνταστες εφαρμογές. Το Symbian OS είναι ένα ισχυρό και ανοικτό λειτουργικό σύστημα που σημαίνει ότι ο καθένας με τη σωστή γνώση, ικανότητες και εργαλεία θα μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές νέες εφαρμογές που θα τρέχουν σε κάθε Symbian OS τηλέφωνο. Παρόλαυτα εξαιτίας του γεγονότος ότι το λειτουργικό είναι ανοικτό, η απόκτηση της κατάλληλης γνώσης μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό ζήτημα για ένα αρχάριο.

masterThesis

Active objects (EL)
Embedded devices (EL)
Symbian OS (EL)
Ασύγχρονες συναρτήσεις (EL)
Ενσωματωμένες συσκευές (EL)
Processes (EL)
Smartphones (EL)
Threads (EL)
Έξυπνα τηλεφωνα (EL)
Διαφυγές (EL)
Leaves (EL)
Διαδικασίες (EL)
Asynchronous functions (EL)
Two-phase construction (EL)
Symbian C++ (EL)
Νήματα (EL)
Κατασκευή σε δύο φάσεις (EL)


2007


2015-11-19T11:02:08Z

Σάμος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.