Mονάδες επεξεργασίας υγρών αποβλήτων (Μ.Ε.Υ.Α.) έξι δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Ερεσσού-Αντίσσης και αξιοποίηση παραγόμενου νερού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Mονάδες επεξεργασίας υγρών αποβλήτων (Μ.Ε.Υ.Α.) έξι δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Ερεσσού-Αντίσσης και αξιοποίηση παραγόμενου νερού (EL)

Μπουλμπούλη, Μαρία

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Περιβάλλοντος. Τμήμα Περιβάλλοντος. Θεοφράστειο "Περιβαλλοντική και Οικολογική Μηχανική". (EL)

Μελέτη για έξι (6) μονάδες επεξεργασίας υγρών αστικών αποβλήτων των έξι δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ερεσού – Αντίσσης του Ν.Λέσβου και διερευνήσαμε τα πλεονεκτήματα της επαναχρησιμοποίησης του παραγόμενου νερού από την επεξεργασία των υγρών αποβλήτων, σαν νέους υδατικού πόρους για άρδευση καλλιεργειών της ευρύτερης περιοχής των έργων επεξεργασίας.

masterThesis

Irrigation (EL)
Water reuse (EL)
Επεξεργασία υγρών αποβλήτων (EL)
Επαναχρησιμοποίηση νερού (EL)
Wastewater treatment (EL)
Άρδευση (EL)


2007


2015-11-20T08:19:24Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.