Διερεύνηση προτύπων ποικιλότητας σε παράκτια μεταβατικά οικοσυστήματα : η περίπτωση μελέτης της λιμνοθάλασσας Ερατεινού Νέστου στο Βόρειο Αιγαίο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Διερεύνηση προτύπων ποικιλότητας σε παράκτια μεταβατικά οικοσυστήματα : η περίπτωση μελέτης της λιμνοθάλασσας Ερατεινού Νέστου στο Βόρειο Αιγαίο (EL)

Μπαλίκος, Απόστολος - Χρήστος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Περιβάλλοντος. Τμήμα Περιβάλλοντος. Γεωργία και Περιβάλλον. (EL)

Τα παράκτια μεταβατικά οικοσυστήματα είναι ένας όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για ποικίλα οικοσυστήματα, όπως είναι οι λιμνοθάλασσες, οι εκβολές και συγκαταλέγονται μεταξύ των παραγωγικότερων φυσικών συστημάτων στον κόσμο και υποστηρίζουν υψηλή φυτική και ζωική βιομάζα σε σχέση με τα γειτονικά σε αυτά θαλάσσια και χερσαία οικοσυστήματα. Στην παρούσα διπλωματική εργασία ειδίκευσης, εξετάστηκαν δείγματα τα οποία συλλέχθηκαν από την λιμνοθάλασσα του Ερατεινού.
Transitional coastal ecosystems, is a term that used for a variety of ecosystems such as lagoons, estuaries, and included among the most productive natural systems in the world and support higher plant and animal biomass than the adjacent seaward or landward ecosystems. This thesis examined samples collected from the lagoon Eratino.

masterThesis

Οικοσυστήματα (EL)
Nestos (EL)
TRANSITIONAL (EL)
Νέστος (EL)
Coastal (EL)
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ (EL)
Παράκτια (EL)
ECOSYSTEMS (EL)


2011


2015-11-20T08:23:13Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.