Προϊστορικός οικισμός Θερμής: Ψηφιοποίηση, Διαχείριση και Ανάδειξη του Φωτογραφικού Αρχείου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Προϊστορικός οικισμός Θερμής: Ψηφιοποίηση, Διαχείριση και Ανάδειξη του Φωτογραφικού Αρχείου (EL)

Κάλιοση, Ανθούλα - Ευθύμιος

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Πολιτισμική Πληροφορική. (EL)

My postgraduate thesis is about the digitization, management and presentation of the visual material came from the excavations, which took place in the prehistoric settlement in Thermi, Lesvos. The apurpose of this study is to collect the entire visual material archived in two different cultural institutions, the creation of digital material and its desplay in a website.
Η παρούσα μεταπτυχιακή διατριβή έχει ως αντικείμενο την ψηφιοποίηση, διαχείριση και ανάδειξη του φωτογραφικού υλικού που προέρχεται από τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στον προϊστορικό οικισμό της Θερμής. Σκοπός της εργασίας είναι η συγκέντρωση του φωτογραφικού υλικού στο σύνολό του, καθώς αυτό βρίσκεται αρχειοθετημένο σε δύο διαφορετικούς πολιτιστικούς οργανισμούς, η δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων, η διαχείριση του ψηφιοποιημένου υλικού και η προβολή του μέσα από έναν ιστότοπο.

masterThesis

Προβολή (EL)
Archaeological data (EL)
Αρχαιολογικά δεδομένα (EL)
Digitization (EL)
Excavation (EL)
Management (EL)
Διαχείριση (EL)
Ψηφιοποίηση (EL)
Ανασκαφή (EL)
Display (EL)


2012


2015-12-16T15:15:54Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.