Α. Νόμος "Περί κωδικοποιήσεως εις εν ενιαίον κείμενον νόμου των διατάξεων του νόμου 402 και του δια τούτου κυρωθέντος Β. Διατάγματος της 19 Αυγούστου 1914". "Περί του προσωπικού των σχολείων της δημοτικής και μέσης εκπαιδεύσεως των νέων χωρών" : Β. Νόμος "Περί κωδικοποιήσεως των νόμων 240 και 567" "περί διοικήσεως της δημοτικής και μέσης εκπαιδεύσεως" : Γ' Β. Διάταγμα "Περί των έργων των διευθυντών, επιθεωρητών και ιατρών των σχολείων" / Υπουργείον των εκκλησιαστικών και της δημόσιας εκπαιδεύσεως.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1915 (EL)

Α. Νόμος "Περί κωδικοποιήσεως εις εν ενιαίον κείμενον νόμου των διατάξεων του νόμου 402 και του δια τούτου κυρωθέντος Β. Διατάγματος της 19 Αυγούστου 1914". "Περί του προσωπικού των σχολείων της δημοτικής και μέσης εκπαιδεύσεως των νέων χωρών" : Β. Νόμος "Περί κωδικοποιήσεως των νόμων 240 και 567" "περί διοικήσεως της δημοτικής και μέσης εκπαιδεύσεως" : Γ' Β. Διάταγμα "Περί των έργων των διευθυντών, επιθεωρητών και ιατρών των σχολείων" / Υπουργείον των εκκλησιαστικών και της δημόσιας εκπαιδεύσεως. (EL)


1915


2015-12-17T15:30:45Z
2015-4-3




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.