Career paths στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Career paths στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (EL)

Ανδρικόπουλος, Γεώργιος

aegean

Η παρούσα εργασία ολοκληρώθηκε στο πλαίσια των υποχρεώσεων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. Πραγματεύεται την σημαντικότητα των ανθρωπίνων πόρων σε μια τουριστική μονάδα και ειδικότερα σε μια ξενοδοχειακή μονάδα. Αναλυτικότερα εστιάζει στην διαδικασία της εκπαίδευσης των εργαζομένων και τα σημαντικά οφέλη που μπορεί να παράγει η εκπαίδευση τους. Τόσο σε οικονομικό όσο και ανθρώπινο κεφάλαιο για την τουριστική μονάδα. Οι μέθοδοι που θα πρέπει να ακολουθηθούν με βάση το μέγεθος, τον προϋπολογισμό και τη δυναμική της ξενοδοχειακής μονάδας. Και τα προαναφερθέντα σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον κάνουν όλο και πιο εμφανή τη σημαντικότητα του ανθρωπινού δυναμικού, την ειδίκευση και την κατάρτιση που διαθέτη αυτή η μονάδα.

masterThesis

career paths (EN)
hotels (EN)
ξενοδοχεία (EN)
hotel businesses (EN)
tourism (EN)
ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (EN)


2019-10-01


2020-02-04T11:35:37Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.