Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Mergers and acquisitions in shipping industry (EN)

Καρατζάς, Σταμάτιος

aegean

Το αντικείμενο της μεταπτυχιακής μου διατριβής είναι Συγχωνεύσεις και Εξαγορές (M & As) στον Ναυτιλιακό Τομέα. Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του παγκόσμιου στρατηγικού και οικονομικού περιβάλλοντος. Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις σε σχέση με τις περιόδους αιχμής και τις καμπύλες δραστηριότητας M & As, η M & As εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής μορφή εταιρικής ανάπτυξης ως εναλλακτική λύση στην εσωτερική εταιρική ανάπτυξη. Σκοπός αυτής της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας είναι να εξετάσει εάν η Μ & Α είναι μια μέθοδος έγκρισης για τη δημιουργία αξίας για τις εταιρείες και πώς επηρεάζουν τους χρηματοοικονομικούς δείκτες των εταιρειών, ιδιαίτερα στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Επιλέγουμε αυτόν τον τομέα επειδή παρατηρήσαμε μια αυξημένη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγοράς.

masterThesis

shipping (EN)
acquisitions (EN)
mergers (EN)


2017-10-24


2020-04-06T05:37:54Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.