Επισκευαστικές δυνατότητες στη ναυτιλία στη Κρήτη

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Repairs in shipping on Crete (EL)
Επισκευαστικές δυνατότητες στη ναυτιλία στη Κρήτη (EL)

Σωπασής, Μιχαήλ

aegean

Η ναυσιπλοΐα έχει κριθεί ως ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ο οποίος συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομική και κοινωνική ευμάρεια μιας χώρας, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα. Κατά επέκταση και με αιτιατή συσχέτιση, εφόσον το εμπόριο και οι μεταφορές μέσω πλοίων συνεισφέρουν στην δημιουργία ενός αποδοτικού κοινωνικού και οικονομικού συστήματος, η διαδικασία δημιουργίας και παραγωγής πλοίων στην ναυπηγία, επίσης μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα. Τα περισσότερα ανεπτυγμένα κράτη βασίζονται σε ένα εθνικό σύστημα οδοστρώματος για τη μεταφορά φορτίου, παρόλο που οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές συγκαταλέγονται στους πιο δαπανηρούς και περιβαλλοντικά ρυπογόνους τρόπους μεταφοράς που καταναλώνουν πόρους. Με γνώμονα την παραπάνω παρατήρηση, η συγκεκριμένη έρευνα, τόσο μέσα από βιβλιογραφική ανασκόπηση, όσο και μέσω ερωτηματολογίου, εξετάζει τις προοπτικές που έχει η κατασκευή ενός ναυπηγείου στην περιοχή της Κρήτης.

bachelorThesis

shipping (EL)
ναυτιλια (EL)
shipyard (EL)
επισκευαστικες δυνατοτητες (EL)
ναυπηγειο (EL)
construction (EL)


2019-01-28


2020-04-13T12:38:19Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.