Οι αλφατοξίνες στα τρόφιμα και ο προσδιορισμός τους σε γεωργικά προϊόντα με HPLC

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
ΤΕΙ Αθήνας
Αποθετήριο :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2008 (EL)
Οι αλφατοξίνες στα τρόφιμα και ο προσδιορισμός τους σε γεωργικά προϊόντα με HPLC (EL)

Βλάχου, Μυρτώ (EL)

Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής,Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (EL)
Γκέρκης, Βλάσης (EL)

bachelorThesis

ΤΕΙ Αθήνας (EL)
Technological Educational Institute of Athens (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής,Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.