Κινητική απενεργοποίηση των Staphylococcus aureus και Streptococcus spp. στο γάλα με εφαρμογή υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης

 
This item is provided by the institution :
Technological Educational Institute of Athens
Repository :
Ypatia - Institutional Repository
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2009 (EN)
Κινητική απενεργοποίηση των Staphylococcus aureus και Streptococcus spp. στο γάλα με εφαρμογή υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης (EL)

Καναπίτσας, Αλέξανδρος Α. (EL)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)
Τυμπής, Δημήτριος (EL)
[χ.ό.] (EL)

bachelorThesis

Γάλα (EN)
Ultra-High Hydrostatic Pressure (EN)
Food processing (EN)
Επεξεργασία τροφίμων (EN)
Staphylococcus (EN)
Milk (EN)
Σταφυλόκοκκος (EN)
Υπερυψηλή Υδροστατική Πίεση (EN)

ΤΕΙ Αθήνας (EL)
Technological Educational Institute of Athens (EN)

Greek

2009


Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)