Διαχωρισμός και απομόνωση καροτενοειδών με στήλη ανοιχτής χρωματογραφίας (OCC) από υποπροϊόντα βιομηχανίας τομάτας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
ΤΕΙ Αθήνας
Αποθετήριο :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)
Διαχωρισμός και απομόνωση καροτενοειδών με στήλη ανοιχτής χρωματογραφίας (OCC) από υποπροϊόντα βιομηχανίας τομάτας (EL)

Κατσαρέλη, Κωνσταντίνα (EL)
Μιχαηλίδη, Αικατερίνη (EL)

Κατσογιάννος, Ευάγγελος (EL)
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)
[χ.ό.] (EL)

bachelorThesis

Καροτένια (EN)
Τομάτες (EN)
Tomatoes (EN)
Χρωματογραφία (EN)
Carotenes (EN)
Chromatography (EN)

ΤΕΙ Αθήνας (EL)
Technological Educational Institute of Athens (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.