Γυναικολογικά προβλήματα και λύσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Γυναικολογικά προβλήματα και λύσεις (EL)

Ιατράκης, Γεώργιος (EL)
Iatrakis, Georgios (EN)

Δεδικούση, Σταματία (EL)
Βενετίκου, Μαρία (EL)
Κάλλιπος (EL)
Kallipos (EN)
Venetikou, Maria (EN)
Dedikousi, Stamatia (EN)

Στο βιβλίο θα περιγράφονται οι διάφορες οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται κατά τον προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη λογική του προληπτικού ελέγχου. Δηλαδή θα αναλύεται γιατί να γίνεται ο συγκεκριμένος προληπτικός έλεγχος, πότε να γίνεται η έναρξη του, κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται και πότε πρέπει να σταματά. Θα παρουσιάζονται συγκριτικά στοιχεία από διάφορες τακτικές και θα αναλύονται τα υπέρ και τα κατά της κάθε τακτικής. Επίσης, θα γίνεται αναφορά σε συχνές γυναικολογικές καταστάσεις με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και αντιμετώπισης όπως και στις θεραπευτικές πρακτικές. Έμφαση θα δίνεται στις καταστάσεις και θεραπευτικές πρακτικές που σχετίζονται με απώτερη εμφάνιση καρκίνων του γυναικείου γεννητικού συστήματος και του μαστού. Τέλος, θα γίνει περιγραφή των συχνότερων καρκίνων του γυναικείου γεννητικού συστήματος και του μαστού με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης, αντιμετώπισης και μετέπειτα παρακολούθησης. (EL)

learningMaterial
book

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ (EL)
ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (EL)
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (EL)
Screening (EN)
Gynecologic Cancers (EN)
Benign Gynecologic Conditions (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

Ελληνική γλώσσα


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.