Συνδυασμένη προσθετική: σύνδεσμοι ακριβείας - τηλεσκοπικά συστήματα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Συνδυασμένη προσθετική: σύνδεσμοι ακριβείας - τηλεσκοπικά συστήματα (EL)

Προμπονάς, Aντώνιος (EL)
Promponas, Antonios (EN)

Γαλιατσάτος, Αριστείδης (EL)
Κανελλόπουλος, Δημήτρης (EL)
Κάλλιπος (EL)
Kallipos (EN)
Kanellopoulos, Dimitris (EN)
Galiatsatos, Aristeidis (EN)

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που διδάσκονται θέματα αφορούντα την οδοντική προσθετική. Το βιβλίο αναφέρεται στην συνδυασμένη προσθετική, δηλαδή στην παρουσίαση των θεωρητικών βάσεων και κυρίως των εργαστηριακών τεχνικών κατασκευής των ακινήτων και κινητών οδοντικών προσθέσεων που συνδέονται με τη βοήθεια είτε συνδέσμων ακριβείας, είτε τηλεσκοπικών συστημάτων. Δίδεται έμφαση στις εφαρμοσμένες μεθόδους κατασκευής αυτών των προσθέσεων και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μελετήσει: 1. Τη θεωρητική βάση των συνδέσμων ακριβείς ( περιγραφή, ταξινόμηση, υλικά και εξοπλισμός απαραίτητος για την εφαρμογή τους, ενδείξεις, πλεονεκτήματα κ.λ.π.). 2. Τις εργαστηριακές τεχνικές εφαρμογής των συνδέσμων ακριβείας ( πως εργαστηριακά οι σύνδεσμοι ενσωματώνονται στις ακίνητες και κινητές προσθέσεις για την επιτυχή συνδυασμένη προσθετική εργασία). 3. Τη θεωρητική βάση των τηλεσκοπικών συστημάτων (περιγραφή των τηλεσκοπικών στεφανών, τηλεσκοπικών ή φρεζαριστών αγκίστρων, κωνικών στεφανών, ενδείξεις, πλεονεκτήματα, τι είναι η πρωτογενής και δευτερογενής ναρθηκοποίηση κ.λ.π.). 4. Τις εργαστηριακές τεχνικές εφαρμογής των τηλεσκοπικών συστημάτων δηλαδή πως αυτά συνεργάζονται ενσωματώνονται στις ακίνητες και κινητές οδοντικές προσθέσεις. (EL)

learningMaterial
book

ΣΥΝΣΕΣΜΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (EL)
ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ (EL)
ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ (EL)
Presicion Attachments (EN)
Telescopic Crowns (EN)
Combined Prosthodontics (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

Ελληνική γλώσσα


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.