Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣΕΙΡΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ (EL)

Παπαδημητράκης, Μιχαήλ (EL)
Papadimitrakis, Michail (EN)

Σαραντόπουλος, Ιωάννης (EL)
Κάλλιπος (EL)
Kallipos (EN)
Sarantopoulos, Ioannis (EN)

ΚΑΤΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΛΙΣΗ. ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ. ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΗ. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ WEIERSTRASS ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ. ΚΡΙΤΗΡΙΑ DIRICHLET ΚΑΙ ABEL. ΔΥΝΑΜΟΣΕΙΡΕΣ. ΑΚΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ. ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ABEL. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΟΣΕΙΡΩΝ: ΕΚΘΕΤΙΚΗ, ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΗ, ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΕΣ, ΤΗΣ ΤΟΞΟ-ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΗΣ, ΔΥΩΝΥΜΙΚΗ (ΜΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ). ΣΕΙΡΕΣ TAYLOR. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕΙΡΩΝ TAYLOR ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕΙΡΑ). ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΥΝΑΜΟΣΕΙΡΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ. (ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΟΣ: ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΞΟ-ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΜΙΤΟΝΟ - ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟ.) (ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΙ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΜΑΤΩΝ.) (EL)

learningMaterial
bookChapter

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑ (EL)
ΜΕΤΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (EL)
ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ (EL)
ΣΕΙΡΑ (EL)
ΟΡΙΟ (EL)
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ (EL)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ (EL)
Series (EN)
Derivative (EN)
Integral (EN)
Metric Space (EN)
Continuity (EN)
Limit (EN)
Sequence (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

Ελληνική γλώσσα


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.