Η ποιότητα των οπωροκηπευτικών

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Kallipos Repository
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2015 (EN)
Η ποιότητα των οπωροκηπευτικών (EL)

Χριστόπουλος, Μιλτιάδης (EL)
Αλεξόπουλος, Αλέξιος (EL)
Πάσσαμ, Χάρολντ-Κρίστοφερ (EL)
Καυκαλέτου, Μίνα (EL)
Καραπάνος, Ιωάννης (EL)
Τσαντίλη, Ελένη (EL)
Karapanos, Ioannis (EN)
Tsantili, Eleni (EN)
Passam, Harold Christopher (EN)
Alexopoulos, Alexios (EN)
Kafkaletou, Mina (EN)
Christopoulos, Miltiadis (EN)

Πετρόπουλος, Σπυρίδων (EL)
Κάλλιπος (EL)
Kallipos (EN)
Petropoulos, Spyridon (EN)

Αρχικά, γίνεται αναφορά στα μορφολογικά χαρακτηριστικά των διαφόρων καρπών και λαχανικών, τα οποία και κατατάσσονται με βάση το μέρος τους που καταναλώνεται (καρποί κλιμακτηριακοί και μη κλιμακτηριακοί, ακέραια φυτά, φυλλώδη λαχανικά, υπόγεια αποθησαυριστικά όργανα). Ακολούθως, δίνεται ο ορισμός της ποιότητας των καρπών και λαχανικών, γίνεται περιγραφή των κυριότερων ποιοτικών χαρακτηριστικών και παρουσιάζονται τα κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογείται η ποιότητα των νωπών καρπών και κηπευτικών. Στο τρίτο μέρος γίνεται αναφορά στη χημική σύσταση των οπωροκηπευτικών και στο ρόλο του κάθε κύριου συστατικού στη διαμόρφωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων αυτών. (EL)

learningMaterial
bookChapter

ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΡΠΩΝ (EL)
ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (EL)
ΠΟΙΟΤΗΤΑ (EL)
ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ (EL)
ΜΕΤΑΣΥΓΚΟΜΙΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ (EL)
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ (EL)
Postharvest Physiology (EN)
Quality (EN)
Storage Of Fruits And Vegetables (EN)
Postharvest Handling (EN)
Postharvest Technology (EN)
Fruit Ripening (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)