Τα ελάχιστα μεταποιημένα οπωροκηπευτικά

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Kallipos Repository
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2015 (EN)
Τα ελάχιστα μεταποιημένα οπωροκηπευτικά (EL)

Χριστόπουλος, Μιλτιάδης (EL)
Αλεξόπουλος, Αλέξιος (EL)
Πάσσαμ, Χάρολντ-Κρίστοφερ (EL)
Καυκαλέτου, Μίνα (EL)
Καραπάνος, Ιωάννης (EL)
Τσαντίλη, Ελένη (EL)
Karapanos, Ioannis (EN)
Tsantili, Eleni (EN)
Passam, Harold Christopher (EN)
Alexopoulos, Alexios (EN)
Kafkaletou, Mina (EN)
Christopoulos, Miltiadis (EN)

Πετρόπουλος, Σπυρίδων (EL)
Κάλλιπος (EL)
Kallipos (EN)
Petropoulos, Spyridon (EN)

Κατηγορίες ελάχιστα μεταποιημένων καρπών και λαχανικών. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές στην εμπορίω των ειδών αυτών. Τα υπέρ και κατά της κατανάλωσης των προϊόντων αυτών. Φυσιολογικές, βιοχημικές και ποιοτικές αλλαγές κατά την επεξεργασία και συντήρηση των ελάχιστα μεταποιημένων οπωροκηπευτικών. Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητά τους. Μέθοδοι για την προετοιμασία, συσκευασία, συντήρηση και διανομή των ελάχιστα μεταποιημένων καρπών και λαχανικών. Η αντιμετώπιση μικροοργανισμών και ενζύμων που μειώνουν την ποιότητα και υγιεινή των προϊόντων (θερμότητα, χημικές ουσίες, αντιοξειδωτικά κ.ά.). Συνιστώμενες συνθήκες συντήρησης και ο ρόλος των τροποποιημένων ατμοσφαιρών. (EL)

learningMaterial
bookChapter

ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΡΠΩΝ (EL)
ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (EL)
ΠΟΙΟΤΗΤΑ (EL)
ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ (EL)
ΜΕΤΑΣΥΓΚΟΜΙΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ (EL)
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ (EL)
Postharvest Physiology (EN)
Quality (EN)
Storage Of Fruits And Vegetables (EN)
Postharvest Handling (EN)
Postharvest Technology (EN)
Fruit Ripening (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)