Απομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας Μαχαιρά

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Ktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2017 (EN)

Απομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας Μαχαιρά

Χατζησάββα, Αθηνά

Παπαδήμας, Φώτης

MSc Thesis

Enterococcus
Lactic acid bacteria
Microbial biodiversity
Machairas goat
E. lactis
E.faecium
Milk


Greek

2017


Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2017-08-10T11:29:15Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)