Nutritional value and bioactive compounds characterization of plant parts from cynara cardunculus L. (asteraceae) cultivated in central Greece

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Κτίσις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Nutritional value and bioactive compounds characterization of plant parts from cynara cardunculus L. (asteraceae) cultivated in central Greece

Barros, Lillian
Pereira, Carla
Tzortzakis, Nikos G.
Petropoulos, Spyridon A.
Ferreira, Isabel C. F. R.

Article

Flavonoids
Seed oil
Cardoon
Nutritional value
Antioxidant activity
Proximate analysis
Caffeoylquinic acids
Phenolic compounds


Αγγλική γλώσσα

2018-04-10

10.3389/fpls.2018.00459
1664-462X
Frontiers in Plant Science, 2018, vol. 9

2018-07-12T06:37:40Z

© Petropoulos, Pereira, Tzortzakis, Barros and Ferreira



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.