Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Κτίσις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Probiotics in fermented meat products

Nova, Rodrigo J.
Cerda-Leal, Fabiola
Botsaris, George

Book Chapter

Probiotics
Functional foods
Starter culture
In vitro test
Fermentation
Health benefits
In vivo test
Meat


Αγγλική γλώσσα

2017-11-22

9781498733052
Fermented meat products : health aspects, 2017, Pages 294-318

2018-12-03T10:08:33Z

© 2017 by Taylor & Francis Group, LLC.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.