Ozone: A powerful tool for the fresh produce preservation

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Κτίσις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2016 (EL)
Ozone: A powerful tool for the fresh produce preservation

Tzortzakis, Nikos G.

Book Chapter

Gaseous ozone
Ozonation
Ozone


Αγγλική γλώσσα

2016-01-01

978-331923582-0
2-s2.0-85016799783
10.1007/978-3-319-23582-0_11
Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce, 1 January 2016, Pages 175-207

2019-08-06T06:47:52Z

© Springer International Publishing Switzerland, 2016



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.