Χρωματογραφικός προσδιορισμός φαινολικών ουσιών, αντιοξειδωτικής ικανότητας και ολικών πολυφαινόλων σε επιτραπέζιες ζυμούμενες ελιές

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Ktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2018 (EN)

Χρωματογραφικός προσδιορισμός φαινολικών ουσιών, αντιοξειδωτικής ικανότητας και ολικών πολυφαινόλων σε επιτραπέζιες ζυμούμενες ελιές

Βούρας, Χρίστος

Τσάλτας, Δημήτριος

MSc Thesis

πολυφαινόλες
ελαιοευρωπαΐνη
υδροξυτυροσόλη
ζύμωση
Ελιά
αντιοξειδωτική ικανότητα
Olea europea


Greek

2018-11


Τμήμα Γεωπονικών Επιστήμων, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστήμων και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2019-08-21T10:04:56Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)