Βασικές αρχές για τη λειτουργία μιας πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Νημερτής
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)

Βασικές αρχές για τη λειτουργία μιας πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης

Χαρμπίλα, Λίλα
Συνέλλη, Κατερίνα

Charmpila, Lila
Synelli, Katerina

This article includes the basic principles of an academic library's internal rules. These principles have to describe clearly the relation nexus between the electronical networked libraries with the central library of the institution, and the relation between all these institution's libraries.
Περιέχει βασικές αρχές των εσωτερικών κανονισμών λειτουργίας μιας πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης όσον αφορά τον σκοπό και τις αρμοδιότητες τους, τα τμήματα, το προσωπικό και την επιτροπή βιβλιοθήκης. Σε αυτές πρέπει να περιγράφεται σαφώς το πλέγμα των σχέσεων ανάμεσα στις ηλεκτρονικά δικτυωμένες βιβλιοθήκες του κάθε ιδρύματος με την κεντρική βιβλιοθήκη του, και όλων αυτών με το Δίκτυο των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών της οριζόντιας δράσης.

Conference (paper)

Library management
Προσωπικό
Strategic planning
Διοίκηση βιβλιοθηκών
Συνεργασία βιβλιοθηκών
Libraries' collaboration
Greek academic libraries
Personnel
Στρατηγικός σχεδιασμός
Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες


5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανεπιστημιακών Βιβλιοθηκών: ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες και η τεράστια ιεροτελεστία διάδοσης της γνώσης

Ελληνική γλώσσα

2009-07-20T06:37:53Z
4/11/1996-6/11/1996





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.