Κίνητρα, αυτονομία και προσωπική διαχείριση ασθενών με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια με χρήση τηλεϊατρικής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Νημερτής
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Κίνητρα, αυτονομία και προσωπική διαχείριση ασθενών με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια με χρήση τηλεϊατρικής

Σπύρου, Μαϊλίντα

Κουτσούρης, Δημήτριος
Μεγαλοοικονόμου, Βασίλειος
Μπαμίδης, Παναγιώτης
Spyrou, Mailinta

Η τηλεϊατρική στηρίζεται στην εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών,της πληροφορικής και τον ηλεκτρονικών υπολογιστών για παροχή υπηρεσιών υγείας, σε απομακρυσμένες περιοχές. Συνδυάζει δηλαδή την τεχνολογία με την ιατρική θέτοντας τις δυνατότητες της πρώτης στην διάθεση της δεύτερης.
The telemedicine is supported in the application of modern technology of telecommunications, information technology and computers for benefit of services of health, in removed regions. It combines that is to say the technology with the medicine placing the possibilities first in the disposal second.

Thesis

Telemedicine
616.240 285 46
Chronic obstructive pulmonary disease
Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια
Τηλεΐατρική


Η ΒΚΠ διαθέτει αντίτυπο της διατριβής σε έντυπη μορφή στο βιβλιοστάσιο διδακτορικών διατριβών που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της.

Ελληνική γλώσσα

2013-03-05
2013-12-06T11:40:01Z
2013-12-06


6



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.