Moisture diffusivity data compilation in foodstuffs

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Moisture diffusivity data compilation in foodstuffs (EN)

Marinos-Kouris, D (EN)
Maroulis, ZB (EN)
Zogzas, NP (EN)

N/A (EN)

A review of the recently reported moisture diffusivity experimental data in food materials is presented in this work. Values are classified and analysed statistically to reveal the influences of temperature and moisture content. Empirical models relating moisture diffusivity with the above variables, along with relevant graphs for various materials, are included. Other factors affecting moisture diffusivity prediction are also discussed. (EN)

journalArticle

COEFFICIENT (EN)
TEMPERATURE (EN)
WATER DIFFUSIVITY (EN)
DEHYDRATION (EN)
KINETICS (EN)
CORN (EN)
COMPONENTS (EN)
AIR (EN)
MASS-TRANSFER (EN)
MODEL (EN)

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (EL)
National Technical University of Athens (EN)

Drying Technology (EN)

Αγγλική γλώσσα

1996


MARCEL DEKKER INC (EN)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.