Οι περιπέτειες της διαλεκτικής και η φιλοσοφία της ιστορίας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Οι περιπέτειες της διαλεκτικής και η φιλοσοφία της ιστορίας (EL)

Δεληβογιατζής, Σωκράτης

Παρουσίαση και κριτική του βιβλίου του Maurice Merleau-Ponty " Οι περιπέτειες της διαλεκτικής " ( Les aventures de la dialectique , Paris, 1955, 1977, Gallimard, 315 pp.-ελλην. μετάφρ. Μπ. Λυκούδη, Αθήνα, 1984, ύψιλον/βιβλία, 254 σσ. ), από τον Δρα Σωκράτη Δεληβογιατζή (EL)

διαλεκτική τέχνη (EL)
Maurice Merleau-Ponty (EL)
Βιβλιοπαρουσιάσεις (EL)
βιβλιοκριτικές (EL)
μαρξιστική φιλοσοφία (EL)
φιλοσοφία του Merleau-Ponty (EL)
σύγχρονη ευρωπαϊκή φιλοσοφία (EL)
πολιτικός λόγος του Merleau-Ponty (EL)

Πανεπιστήμιο Πατρών (EL)
University of Patras (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012-06-06


Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (EL)

Ελληνική Φιλοσοφική Επιθεώρηση; Τόμ. 1, Αρ. 3 (1984); 264-277 (EL)

To copyright των άρθρων και των κάθε λογής δημοσιευμάτων της έντυπης έκδοσης του περιοδικού ανήκει στην Ελληνική Φιλοσοφική Επιθεώρηση που έχει και το αποκλειστικό δικαίωμα να αναδημοσιεύει ή με οποιονδήποτε τρόπο να επανεκδίδει ορισμένα ή όλα τα άρθρα που έχουν ήδη καταχωριστεί στα τεύχη της. Οι συγγραφείς άρθρων έχουν το δικαίωμα να αναδημοσιεύουν τα κείμενα τους κατόπιν αδείας της Εταιρείας. Κάθε αναδημοσίευση ή φωτοτυπική αναπαραγωγή χωρίς άδεια της Εταιρείας απαγορεύεται.Η διάθεση και η ελεύθερη και ανοικτή πρόσβαση αφορά αποκλειστικά και μόνο στο ψηφιοποιημένο περιεχόμενο του περιοδικού το οποίο φιλοξενείται στην πλατφόρμα της Πασιθέης.*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.