Το καινούριο βιβλίο φιλοσοφίας της Γ' Λυκείου

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Το καινούριο βιβλίο φιλοσοφίας της Γ' Λυκείου (EL)

Κατσιμάνης, Κυριάκος Σ.

Παρουσίαση και κριτική του νέου βιβλίου στο μάθημα της φιλοσοφίας της Γ' τάξης του Λυκείου ( έτος έκδοσης 1984 ), από τον επίκουρο καθηγητή φιλοσοφίας Κυριάκο Σ. Κατσιμάνη (EL)

μάθημα φιλοσοφίας (EL)
ελληνική δημόσια εκπαίδευση (EL)
σύγχρονη εκπαίδευση (EL)
δευτεροβάθμια εκπαίδευση (EL)
δημόσιο Λύκειο (EL)
Γ΄ τάξη Λυκείου (EL)
διδασκαλία φιλοσοφίας (EL)
Φιλοσοφία (EL)
φιλοσοφία στην εκπαίδευση (EL)
βιβλίο φιλοσοφίας (EL)

Πανεπιστήμιο Πατρών (EL)
University of Patras (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012-06-06


Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (EL)

Ελληνική Φιλοσοφική Επιθεώρηση; Τόμ. 1, Αρ. 3 (1984); 326-329 (EL)

To copyright των άρθρων και των κάθε λογής δημοσιευμάτων της έντυπης έκδοσης του περιοδικού ανήκει στην Ελληνική Φιλοσοφική Επιθεώρηση που έχει και το αποκλειστικό δικαίωμα να αναδημοσιεύει ή με οποιονδήποτε τρόπο να επανεκδίδει ορισμένα ή όλα τα άρθρα που έχουν ήδη καταχωριστεί στα τεύχη της. Οι συγγραφείς άρθρων έχουν το δικαίωμα να αναδημοσιεύουν τα κείμενα τους κατόπιν αδείας της Εταιρείας. Κάθε αναδημοσίευση ή φωτοτυπική αναπαραγωγή χωρίς άδεια της Εταιρείας απαγορεύεται.Η διάθεση και η ελεύθερη και ανοικτή πρόσβαση αφορά αποκλειστικά και μόνο στο ψηφιοποιημένο περιεχόμενο του περιοδικού το οποίο φιλοξενείται στην πλατφόρμα της Πασιθέης.*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.