Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1986 (EL)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΥΣΤΑΓΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΝΥΣΤΑΓΜΟΥ
ENGRAPHY OF CONGENITAL NYSTAGMUS

Ευδοκιμίδης, Ιωάννης
Eudokimidis, Ioannis

ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΝΥΣΤΑΓΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ (ΕΥΡΟΣ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ (ΜΟΡΦΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΤΕΡΑ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΣΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΤΕΝΙΣΕΙΣ. ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ, ΕΚΕΝΟΤΗΣ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗΣ, ΣΥΓΚΛΕΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, Η ΖΩΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ, Η ΚΑΘΕΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ, Η ΑΙΘΟΥΣΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ ΟΚΝ. Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΝΥΣΤΑΓΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

PhD Thesis

Clinical Medicine
Medical and Health Sciences
CONGENITAL NYSTAGMUS
ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΝΥΣΤΑΓΜΟΣ
Κλινική Ιατρική
E.N.G
Νευρολογία
Ηλεκτρονυσταγμογραφία
Οφθαλμολογία
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας


Ελληνική γλώσσα

1986


National and Kapodistrian University of Athens
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.