ΣΥΣΤΟΛΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1986 (EL)
SYSTOLIC TIMES INTERVALS IN ARTIAL FIBRILLATION BY HYPERTHYROIDISM
ΣΥΣΤΟΛΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ

ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΟΛΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΩΤΙΔΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΘΥΛΕΟΕΙΔΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ. ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ 105 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΣΤΟ HKS ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ. Η ΠΡΟΕΞΩΘΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (Ρ.Ε.Ρ) ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΡΑΧΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΚΩΝ. Η ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΟΛΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ.

Systolic time intervals
Hyperthyroidism
Συστολικοί χρόνοι
ATRIAL TIBULATION
Υπερθυρεοειδισμός
Κολπική μαρμαρυγή

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (EL)
National Documentation Centre (EKT) (EN)

1986


National and Kapodistrian University of Athens
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.