ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β_12 ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΥΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ (IN VITRO ΜΕΛΕΤΗ)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1986 (EL)
DETERMINATION OF VITAMIN B_12 AND FOLIC ACID IN THE PLASMA AND SERUM OF PATIENTS WITH PROTEINURIA
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β_12 ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΥΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ (IN VITRO ΜΕΛΕΤΗ)

ΒΑΣΣΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ

IN PROTEINURIA, DUE TO RENAL FAILURE THERE IS A LOSS OF FREE AND PROTEIN BOUNDED VITAMIN B_12 AND FOLIC ACID. ON HYPETENSIVE CARDIOPATHY A SIGNIFICANT LOSS OF FOLIC ACID WAS ONLY NOTICED.
ΕΠΙ ΛΕΥΚΑΙΜΑΤΟΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β_12 ΚΑΙ ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΟΞΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΩ ΕΠΙ ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑΣ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΟΞΥ.

Φυλλικό οξύ
HYPERTENSIVE CARDIOPATHY
Υπερτασική καρδιοπάθεια
Βιταμίνη Β12
Renal failure
Νεφρική ανεπάρκεια
Vitamin B12
Folic acid

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (EL)
National Documentation Centre (EKT) (EN)

Ελληνική γλώσσα

1986


National and Kapodistrian University of Athens
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.