Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΩΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1991 (EL)

DIE DEMOSTRATION ALS VERSAMMLUNG IM STRAFRECHT
Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΩΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Καραγιαννακίδης, Διογένης

Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΔΙΚΑΙΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΟΙΝ. ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΓΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ". ΕΤΣΙ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ 11.2.ΒΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10Ν. 1481/84 (ΠΕΡΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ν.Δ. 794/71 "ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ". ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 170, 171, 189 ΠΚ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ" ΣΤΗ ΒΙΑΙΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ (ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΓΥΜΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ"), ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΘΕΩΡΗΣΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΒΙΑΣ" ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΘΡΟ 20 ΠΚ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 Σ.

PhD Thesis

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
Νομική Επιστήμη
Social Sciences
Law
Υποκίνηση
BLOSSE TEILNAHME
AUFLAUF
SITZDEMONSTRATION
Συνάθροιση
ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
RADELSFUHRUNG
VERSAMMLUNG
ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
LANDFRIEDENSBRUCH
ΓΥΜΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Κοινωνικές Επιστήμες
Στάση
DEMONSTRATION
AUFRUHR


Ελληνική γλώσσα

1991


Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.