Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΡΑΒΔΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1989 (EL)
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΡΑΒΔΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΠΡΩΙΜΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΠΟΥ Η ΤΕΛΙΚΟΤΕΛΙΚΗ ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΑΒΔΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ 46 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (EL)
National Documentation Centre (EKT) (EN)

Ελληνική γλώσσα

1989


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
University of Ioannina*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.