ΜΙΚΤΑ ΣΥΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ PD(II) ΜΕ ΝΟΥΚΛΕΟΖΙΤΕΣ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΚΑΙ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1989 (EL)
ΜΙΚΤΑ ΣΥΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ PD(II) ΜΕ ΝΟΥΚΛΕΟΖΙΤΕΣ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΚΑΙ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΦΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ CIS-(GUO)2PDCL2 ΜΕ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PD2+ ΕΙΤΕ ΧΗΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΔΟΝΤΙΚΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ TRANS-(DIPEPTIDE)2PDCL2 ΜΕ ΓΟΥΑΝΟΣΙΝΗ ΚΑΙ ΙΝΟΣΙΝΗ. Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ (ΚΕΦ. 1 ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΚΕΦ. 2 ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦ. 3 ΝΟΥΚΛΕΙΝΙΚΑ ΟΞΕΑ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ PD2 (ΚΕΦ. 4). ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑΣΥΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΣΥΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΠΕΠΤΙΔΙΟ-PD2 -ΝΟΥΚΛΕΟΖΙΤΗΣ Η ΣΥΝΑΦΗ Μ'ΑΥΤΟΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΚΕΦ.5). Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΕΘΕΣΕ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ (ΚΕΦ. 6) I) ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΟΥΚΛΕΟΖΙΤΩΝ (ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ DNA) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ Η ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ (ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ), ΠΑΡΟΥΣΙΑ PD2, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ DNA-M-ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ, II) ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥΚΛΕΟΖΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ Η ΔΙΠΕΠΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΝΟΞΕΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΔΙΟΥ ΚΑΙ III) ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΙΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ ΤΟΥ PD2+, ΜΕ ΝΟΥΚΛΕΟΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ Η ΠΕΠΤΙΔΙΑ CIS Η TRANS ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. (ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ)

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (EL)
National Documentation Centre (EKT) (EN)

Ελληνική γλώσσα

1989


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
University of Ioannina*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.