ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1994 (EL)
PATIENTS SATISFACTION IN HEALTH CARE IN GREECE
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ (PILOT) ΕΡΕΥΝΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΛΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 1) Ο ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΩΣ ΧΑΜΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ 2 ΥΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΠΕΡΙΦ. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΑΘΗΝΩΝ/ ΑΧΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). 2) ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ. 3) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
Patient satisfaction
SATISFACTION IN HEALTH CARE

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (EL)
National Documentation Centre (EKT) (EN)

Ελληνική γλώσσα

1994


Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών
Panteion University of Social and Political Sciences*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.