Ανάπτυξη ιατρικής εφαρμογής για κινητές συσκευές πλατφόρμας Google Android.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Ανάπτυξη ιατρικής εφαρμογής για κινητές συσκευές πλατφόρμας Google Android.

Βάρναλης, Ευάγγελος

Μαυρίδης, Ιωάννης
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Η διπλωματική εργασία αφορά την υπολογιστική πλατφόρμα Android. Ένα από τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα στο χώρο των κινητών συσκευών. Στα πλαίσια της εργασίας τίθενται γενικά ζητήματα που αφορούν την κινητή υπολογιστική όπως η ασύρματη επικοινωνία, η φορητότητα, η κινητικότητα και οι διεπιφάνειες χρήστη των κινητών συσκευών. Στην συνέχεια παρουσιάζεται η υπολογιστική πλατφόρμα Android, εστιάζουμε στην αρχιτεκτονική της και σε χαρακτηριστικά της τα οποία υλοποιούν τα ζητήματα κινητής υπολογιστικής. Τέλος παρουσιάζεται η εφαρμογή «Doctor Greco» την οποία δημιουργήσαμε με σκοπό την ανάδειξη της πλατφόρμας Android μέσα από τις διεπιφάνειες χρήστη και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήσαμε για την υλοποίηση της.
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Android


Ελληνική γλώσσα

2012-07-09T08:38:03Z
2012


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.