Μεθοδολογία τακτικού φορολογικού ελέγχου.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Μεθοδολογία τακτικού φορολογικού ελέγχου.

Ιωαννίδου, Βασιλική

Γκίνογλου, Δημήτριος
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική

Η παρούσα πτυχιακή εργασία, κατά το πρώτο μέρος, διευκρινίζει το βασικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τον φορολογικό έλεγχο και εφαρμόζεται στην Ελλάδα από 01.03.2005 για τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα με παράλληλη παράθεση παραδειγμάτων για καλύτερη κατανόηση. Στο δεύτερο μέρος σχεδιάστηκε το «Πρόγραμμα Τακτικού Φορολογικού Ελέγχου για επιχειρήσεις με Γ’ κατηγορίας βιβλίων Κ.Β.Σ. » με σκοπό τη βοήθεια του φορολογικού ελεγκτή καθώς και κάθε επαγγελματία του φορολογικού χώρου, μέσω του προσδιορισμού των βασικών βημάτων που ακολουθούνται κατά τον τακτικό φορολογικό έλεγχο. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος δίνονται υποδείγματα φορολογικών εκθέσεων, καθώς και ένα πλήθος παραδειγμάτων λογιστικών διαφορών.
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Φορολογικός έλεγχος


Ελληνική γλώσσα

2012
2012-11-06T12:27:50Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.