Επισκόπηση προσεγγίσεων ανάπτυξης εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές και ανάπτυξη πρότυπης εφαρμογής.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Επισκόπηση προσεγγίσεων ανάπτυξης εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές και ανάπτυξη πρότυπης εφαρμογής.

Ξανθόπουλος, Σπυρίδων

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα
Ξυνόγαλος, Στυλιανός

Η ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές αποτελεί σήμερα εξελισσόμενο πεδίο με μεγάλο οικονομικό αλλά και επιστημονικό ενδιαφέρον. Το σύνολο των εφαρμογών για κινητές συσκευές, γνωστές και ως apps, προσεγγίζει σήμερα τις 700.000 και το σύνολο των οικονομικών συναλλαγών για όλες τις αγορές διάθεσης των εφαρμογών σύμφωνα με την εταιρία Gartner εκτιμάται ότι θα ανέλθει από $6.2 δις το 2010 σε $29.5 δις το 2013. Η παρούσα διπλωματική εργασία εστιάζει στις σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των σημαντικότερων εταιριών υλικού και λογισμικού που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Επίσης, αναλύονται οι περιορισμοί καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαθέσιμων επιλογών ανάπτυξης εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές. Διαπιστώνεται η ανάγκη προσέγγισης εναλλακτικών τρόπων ανάπτυξης εφαρμογών ανεξαρτήτου πλατφόρμας προορισμού και αναπτύσσεται μια πρότυπη εφαρμογή βασισμένη στο λογισμικό Appcelerator Titanium.
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2013.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Cross-platform mobile development
Έξυπνες κινητές συσκευές


Ελληνική γλώσσα

2013-03-20T09:05:16Z
2013


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.