Εφαρμογή των κοινωνικών δικτών στην προώθηση της επιστημονικής έρευνας.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Εφαρμογή των κοινωνικών δικτών στην προώθηση της επιστημονικής έρευνας.

Ζαχαρίδης, Γεώργιος

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα
Πρωτόγερος, Νικόλαος

Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η σύγκριση των κοινωνικών δικτύων γενικής χρήσης με τα κοινωνικά δίκτυα που είναι προσανατολισμένα στην επιστημονική έρευνα. Με βάση την σύγκριση αυτή θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ποια είναι η συμβολή των κοινωνικών δικτύων στην προώθηση και υποβοήθηση της επιστημονικής έρευνας. Θα αναλύσουμε αναφερθούμε στα πιο διαδεδομένα κοινωνικά δίκτυα αυτή την στιγμή τόσο στον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στον τομέα της επιστημονικής έρευνας αναφέροντας της δυνατότητες που προσφέρει το κάθε ένα από αυτά. Τέλος θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα ελεύθερου λογισμικού Elgg για να φτιάξουμε ένα πρωτότυπο κοινωνικό δίκτυο το οποίο θα προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες που απαιτείτε να έχει ένα κοινωνικό δίκτυο με σκοπό την προώθηση της επιστημονικής έρευνας.
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2013.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Κοινότητα
Κοινωνικά δίκτυα
Επιστημονική έρευνα
Επιστήμη


Ελληνική γλώσσα

2013
2013-03-21T13:32:58Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.