δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Mobile tourism.

Μπαραδάκης, Γεώργιος

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
Βλαχοπούλου, Μάρω

Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2013.
Οι σημερινοί τουρίστες περιμένουν να πάρουν εξατομικευμένη πρόσβαση στις πληροφορίες του τουρισμού ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο. Οι «κινητοί» οδηγοί τουρισμού παρέχουν στους χρήστες μια τέτοια πανταχού πρόσβαση. Η προϋπόθεση για αυτό είναι η έννοια της προσαρμογής, που απαιτεί επίγνωση του πλαισίου εφαρμογών μαζί με τους κατάλληλους μηχανισμούς προσαρμογής. Επί του παρόντος, υπάρχει ένας πολλαπλασιασμός των «κινητών» οδηγών τουρισμού, προτείνοντας ένα ανεξέλεγκτο αριθμό διαφορετικών λειτουργιών. Αυτή η εργασία παρουσιάζει αυτές τις προσεγγίσεις, εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα τους και τις αδυναμίες τους, παρέχοντας έτσι τη βάση για την επόμενη γενιά «κινητών» οδηγών τουρισμού. Για το λόγο αυτό, το πλαίσιο αξιολόγησης που χρησιμοποιείται περιλαμβάνει λεπτομερή κριτήρια και για τις δύο διαστάσεις, και του πλαισίου και της προσαρμογής.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Mobile tourism
Κινητός τουρισμός


Ελληνική γλώσσα

2013-04-29T09:19:49Z
2013


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.