Θεωρίες και πρακτικές στα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα για αποτελεσματική λήψη αποφάσεων.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Θεωρίες και πρακτικές στα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα για αποτελεσματική λήψη αποφάσεων.

Μωραΐδου, Άννα

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα
Καραγιώργος, Θεοφάνης

Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2013.
Η σημερινή εποχή κατακλύζεται από την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και κυριαρχείται από την ανάγκη για διαλειτουργικότητα μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων. Η ενσωμάτωση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας στις επιχειρήσεις αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας τους καθώς τους προσφέρει πλήθος από εφαρμογές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Στον τομέα των αποφάσεων που καλείται να πάρει μια επιχείρηση, οι λογιστικές πληροφορίες παίζουν καίριο ρόλο και επομένως τα λογιστικά πληροφοριακά συστήματα είναι μια αναγκαιότητα. Η εύρυθμη λειτουργία και το μέλλον μιας επιχείρησης εξαρτάται από την αξιοποίηση των λογιστικών πληροφοριών οι οποίες βοηθούν την διοίκηση στη λήψη αποφάσεων. Στην παρούσα εργασία παρουσιάζονται οι λειτουργίες των λογιστικών πληροφοριακών συστημάτων καθώς και τα οφέλη που παρέχουν στους χρήστες, και ακόμα το πόσο σημαντικό ρόλο έχει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η σύνδεση ενός πληροφοριακού λογιστικού συστήματος απευθείας με τις υπηρεσίες της.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Λογιστικά πληροφοριακά συστήματα
Λογιστική
Λήψη αποφάσεων


Ελληνική γλώσσα

2013
2013-11-07T07:45:22Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.