Κριτική διερεύνηση της πορείας των τραπεζικών εξαγορών και συγχωνεύσεων στα πλαίσια της διεθνούς, της ευρωπαϊκής και της ελληνικής πραγματικότητας.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2014 (EL)

Κριτική διερεύνηση της πορείας των τραπεζικών εξαγορών και συγχωνεύσεων στα πλαίσια της διεθνούς, της ευρωπαϊκής και της ελληνικής πραγματικότητας.

Αναργυρίδου, Δέσποινα Χ.
Παπαδόπουλος, Δημήτριος Λ.

Περιλαμβάνει πίνακες και διαγράμματα.
1. Εισαγωγικές παρατηρήσεις και σκοπός της εργασίας -- 2. Παράγοντες που επηρεάζουν και τα προκύπτοντα αποτελέσματα από τις εξαγορές και συγχωνεύσεις στον τραπεζικό τομέα -- 3. Εξαγορές και συγχωνεύσεις στα πλαίσια του διεθνούς τραπεζικού συστήματος -- 4. Εξαγορές και συγχωνεύσεις στα πλαίσια του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος -- 5. Συγχωνεύσεις και εξαγορές στα πλαίσια του ελληνικού τραπεζικού συστήματος -- Βιβλιογραφία.
Δέσποινα Χ. Αναργυρίδου; Δημήτριος Λ. Παπαδόπουλος
Βιβλιογραφία: σ. 116-118.

Article
Text

Consolidation and merger of corporations
Financial institutions
Συγκέντρωση και συγχώνευση εταιρειών
Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα


Ελληνική γλώσσα

2007
2014-12-10T09:16:04Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών

Ελλάδα
Ευρώπη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.