Προεκλογική εκστρατεία υπό το πρίσμα της διοίκησης έργων.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Προεκλογική εκστρατεία υπό το πρίσμα της διοίκησης έργων.

Μουζακιάρης, Χρήστος

Σκιαδάς, Δημήτριος Β.
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας

Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2014.
Η παρούσα εργασία μελετά και συνεισφέρει στη βιβλιογραφία των βημάτων μιας προεκλογικής καμπάνιας, ενώ μέσα από την έρευνα που διεξάγεται στοχεύει στην ανάδειξη των βασικών αρχών που διέπουν τη διοίκηση έργων στο σχεδιασμό και στην οργάνωση μιας προεκλογικής εκστρατείας. Σκοπός της εργασίας είναι η πλήρης καταγραφή, με σκοπό την πληροφόρηση του αναγνώστη, των όσων λαμβάνουν χώρα τόσο σε πολιτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο κατά την εξέλιξη μιας προεκλογικής περιόδου. Η ανάλυση των βασικών αρχών της διοίκησης έργων σε συνδυασμό με την τοποθέτηση αρμοδίων πάνω σε κρίσιμα ζητήματα όπως θα δούμε, θα πείσουν τον αναγνώστη για τη σημαντικότητα - αναγκαιότητα της εφαρμογής της διοίκησης έργων σε ένα πρότζεκτ όπως αυτό της προεκλογικής εκστρατείας.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Elections and campaigns
Project management
Προεκλογική εκστρατεία
Διοίκηση έργων


Ελληνική γλώσσα

2014
2015-04-16T08:01:14Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.