Γυναικεία επιχειρηματικότητα, πολιτικές στήριξης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Γυναικεία επιχειρηματικότητα, πολιτικές στήριξης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κονταρίου, Ειρήνη

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σπουδές στις Γλώσσες & τον Πολιτισμό των Χωρών της Ν.Α. Ευρώπης
Σαρρή, Κατερίνα

Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2015.
Η παρούσα εργασία στόχο έχει να εξετάσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και να διερευνήσει τις πολιτικές στήριξης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το απαραίτητο υλικό συλλέχθηκε από την μελέτη και έρευνα παλαιότερων σχετικών ερευνών, άρθρων στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, βιβλίων και ιστοσελίδων σχετικών με την γυναικεία επιχειρηματικότητα στον ελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό χώρο. Παρουσιάζεται η κατάσταση που σήμερα επικρατεί στην Ελλάδα, τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνίδες επιχειρηματίες, γίνεται μια καταγραφή και παρουσίαση των φορέων και των δράσεων στις οποίες μπορεί να στραφεί η ελληνίδα προκειμένου να αντλήσει στήριξη στα επιχειρηματικά της πονήματα. Με την ολοκλήρωση της εργασίας επιθυμητό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα οδηγήσουν τις γυναίκες επιχειρηματίες στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θα βελτιώσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Γυναικεία επιχειρηματικότητα


Ελληνική γλώσσα

2015
2015-10-19T11:45:24Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.