δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2019 (EL)

Τηλεργασία

Δοντάκη, Βασιλική

Νικολάου, Αγγελική
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (ΠΕ)
Βελέντζας, Κωνσταντίνος

Εστιάζοντας το ρόλο της τηλεργασίας σε οικονομικό επίπεδο, υπάρχει η αίσθηση ότι η προηγμένη δύναμη της πληροφορικής θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για να βοηθήσει τους ανθρώπους να παραμείνουν ή να δημιουργήσουν νέα είδη εργασιών, τόσο εικονικών όσο και πραγματικών. Σε ορισμένα μέρη του κόσμου αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επιστροφή σε μη αστικό περιβάλλον. Σε αυτή τη περίπτωση, η χρήση της υπολογιστικής ισχύος θα μας επιτρέψει να κάνουμε επιλογές σχετικά με το πού και πώς ζούμε και εργαζόμαστε που δεν ήταν δυνατό πριν. Οι οικονομικές δυνάμεις που κάποτε σχημάτισαν και περιόρισαν το σημερινό εργατικό δυναμικό θα βρίσκονται μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο στον κόσμο εργασίας του αύριο. Η ταχεία επέκταση της τεχνολογικής καινοτομίας θα επιτρέψει τη ροή δεδομένων υψηλής πυκνότητας ώστε να φθάσει σε τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη με στιγμιαία ταχύτητα.
Πτυχιακή εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2019.

Bachelor's Degree Paper
Text

Παραγωγικότητα
Τηλεργαζόμενος


Ελληνική γλώσσα

2019
2019-09-18T07:26:45Z


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ευρώπη και Ελλάδα

Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.