δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Προλεγόμενα 35ου τεύχους (EL)

Δεμερτζής, Νίκος
Γεωργιάδου, Βασιλική

Η ‘ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ’ έχει καταλάβει ιδιαίτερη θέση στον δημόσιο λόγο κατά την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία. πρόκειται για όρο που χρησιμοποιείται ευρέως προκειμένου να περιγράψει ϕαινόμενα τα οποία συνδέονται με τη διεθνή τρομοκρατία, με επιθετικές μορϕές θρησκευτικού ϕονταμενταλισμού, καθώς και με ποικίλες εκϕράσεις βίαιου κοινωνικού και πολιτικού ακτιβισμού, στον οποίο επιδίδονται άτομα, ομάδες και συλλογικότητες από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι σήμερα. (EL)

info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας

Ελληνική γλώσσα

2017-02-12


Συντακτική Επιτροπή (EL)

1108-3697
Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας; Τόμ. 35 (2017): Ριζοσπαστισμός - Ριζοσπαστικοποίηση; 3-7 (EL)
Science and Society: Journal of Political and Moral Theory; Vol. 35 (2017): Ριζοσπαστισμός - Ριζοσπαστικοποίηση; 3-7 (EN)

Copyright (c) 2017 Βασιλική Γεωργιάδου, Νίκος Δεμερτζής (EN)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.