Ψηφιακό δίκτυο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ISDN

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Ψηφιακό δίκτυο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ISDN (EL)

Λαγός, Βασίλειος (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

H Πτυχιακή Εργασία που παρουσιάζεται έχει σαν αντικείμενο τη χρήση και τη λειτουργία του ISDN στα ψηφιακά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Σήμερα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα είναι το βασικό μέσο μετάδοσης πληροφορίας και δεδομένων που παρουσιάζει αλματώδη αύξηση μέρα με τη μέρα. Όμως οι συνεχείς απαιτήσεις για την αυξανόμενη μετάδοση δεδομένων έχουν οδηγήσει στην ανάγκη χρήσης νέων συστημάτων για τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Αυτές οι απαιτήσεις για την αντικατάσταση του παγκόσμιου τηλεφωνικού συστήματος από ένα προωθημένο ψηφιακό σύστημα οδήγησε στην δημιουργία του ISDN (Integrated Services Digital Network Ψηφιακό Δίκτυο Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών) που έχει ως βασικό σκοπό την ολοκλήρωση φωνητικών και μη φωνητικών υπηρεσιών. Στο θέμα που παρουσιάζεται στην παρούσα πτυχιακή εργασία θα αναλυθούν οι υπηρεσίες, η εξέλιξη, η αρχιτεκτονική συστήματος, η διασύνδεση, η σήμανση και οι προοπτικές του ISDN. (EL)

bachelorThesis

Ψηφιακό Δίκτυο Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών (EN)
ISDN (EN)
Πρωτόκολλα (EN)
Τηλεπικοινωνιακά δίκτυα (EN)
Ψηφιακά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2006-05-30


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.