δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Το Viral marketing στην Ελλάδα (EL)

Παπαζέκος, Γεώργιος (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
Παπαβλασόπουλος, Σπυρίδων (EL)
N/A (EN)

Η παρούσα πτυχιακή εργασία εκπονήθηκε στο Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Παραρτήματος της Πρέβεζας. Αποτελεί το τελευταίο στάδιο για τη λήψη του πτυχίου και ως αντικείμενό της έχει το viral marketing στην Ελλάδα. Σκοπός της πτυχιακής είναι να μελετηθεί το viral marketing και να διερευνηθεί η εξάπλωσή του στον Ελλαδικό χώρο. Ειδικότεροι στόχοι της πτυχιακής εργασίας είναι: • να οριοθετηθεί ο ορισμός και το πώς ξεκίνησε το viral marketing. • Να μελετηθούν τα είδη και οι μορφές του. • Να διερευνηθεί η στρατηγική που ακολουθείται στο viral marketing και • να μελετηθούν οι πιο επιτυχημένες viral καμπάνιες στον ελλαδικό χώρο. Για να επιτευχθούν ο παραπάνω σκοπός και οι ειδικότεροι στόχοι η εργασία χωρίστηκε σε τέσσερα μέρη. Στο πρώτο κεφάλαιο δίνεται ο ορισμός και μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Επίσης καθορίζεται ο στόχος του viral marketing και διερευνούνται οι μορφές και τα είδη του. Τέλος παρατίθενται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που αυτό παρουσιάζει. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναπτύσσεται η στρατηγική του viral marketing και πιο συγκεκριμένα διερευνώνται τα εργαλεία και οι τεχνικές που απαιτούνται για αν είναι αυτό επιτυχημένο. Επίσης μελετώνται οι προδιαγραφές της επιτυχίας του και δίνονται τα βασικά στοιχεία και οι βασικές αρχές στης στρατηγικής μιας viral εκστρατείας. Στο τρίτο κεφάλαιο παρατίθενται το viral marketing mix ενώ στο τελευταίο κεφάλαιο μελετώνται οι viral καμπάνιες που έγιναν επιτυχία στην Ελλάδα. (EL)

bachelorThesis

Μάρκετινγκ (EN)
Viral marketing (EN)
Internet marketing (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Τμήμα Λογιστικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.