Αξιοποίηση - Διαχείριση νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών από τις ελληνικές ΜΜΕ. Έρευνα σε επιχειρήσεις

 
This item is provided by the institution :
Technological Educational Institution of Epirus
Repository :
Research Repository T.E.I. of Epirus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2013 (EN)
Αξιοποίηση - Διαχείριση νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών από τις ελληνικές ΜΜΕ. Έρευνα σε επιχειρήσεις (EL)

Πολυζωγοπούλου, Αγγελική (EL)
Τσούτση, Δήμητρα (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
Γκανάς, Ιωάννης (EL)
N/A (EN)

Η Ελλάδα είναι κυριολεκτικά η χώρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς το 99,8% των επιχειρήσεων απασχολούν λιγότερους από 100 υπαλλήλους. Ο ρόλος τους είναι λοιπόν καθοριστικός για την οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση, ιδιαίτερα στις σύγχρονες συνθήκες του ανταγωνισμού και της αστάθειας της παγκόσμιας αγοράς. Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι εργασιών και δράσεων κάθε επιχείρησης και όχι απλά ένα πολυτελές αγαθό. Η χρήση των αντίστοιχων τεχνολογιών από τις επιχειρήσεις και ειδικά τις μικρομεσαίες κρίνεται αναγκαία για την βιωσιμότητά τους στο μέλλον. Ο νέος οικονομικός ανταγωνισμός βασίζεται στην τεχνολογία και την γνώση. Οι νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την παγκοσμιοποίηση, εντείνουν τον διεθνή ανταγωνισμό, τον ρυθμιστικό ρόλο του κράτους και ταυτόχρονα δίνουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις νέες δυνατότητες συμμετοχής στην διεθνή αγορά. Η πτυχιακή αυτή εργασία αποσκοπεί να ερευνήσει το βαθμό αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών από τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. (EL)

bachelorThesis

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα (EN)
Πληροφοριακά συστήματα (EN)
Ευρυζωνική διείσδυση (EN)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις (EN)
Internet (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Greek

2013


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Τμήμα Λογιστικής (EL)*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)